Каменоделски услуги

Добре дошли в нашата страница за изделия от естествен камък!
Начало|За нас|Услуги|Галерия|Контакти
 
 
За нас

          ПА „СВЕТА СОФИЯ” е фирма, която обхваща понятието траурна дейност (виж повече – www.saintsofia.net). Каменоделските услуги са пряко свързани с дейността, тъй като след погребението (препоръчителен срок – минимум половин година), следва изграждане на надгробен паметник. Т.е., започва се работа по трайното оформление на гробното място, като първо се очертават разрешените параметри, кофрира се, армира се и се отлива бетона. При желание от страна на клиента, бетона се облицова от съответния камък. Следва поставяне на рамка или бордюри, монтаж на самия надгробен паметник, покривна плоча, маса, пейка, ограда от камък или метал. Проекта за изработка на паметник и неговото оформление е индивидуално, съобразено с желанието на клиента от какъв камък да бъде изработен, модел, размер, начин на гравиране на надпис, снимка и разбира се, неговия практичен начин за поддръжка. При нас се приемат поръчки за изработка на паметници, освен на територията на София, така и за цялата страна. Ние разполагаме освен с нужната база, така и с тежкотоварни автомобили, оборудвани с нужната техника, за да можем да работим без затруднение в трудните терени на гробищните паркове. 

В този ред на мисли, бихме искали да кажем, че основен приоритет за нас е да откликнем на нуждите на нашите клиенти от началото да края, като по този начин фирменото обслужване да бъде оптимално удобно и ефикасно. Познавайки своите клиенти и те нас, всичко е много по-лесно и доверието е взаимно, а за тези които все още не ни познават, може да кажем следното: 


Екипът за каменоделски услуги „СВЕТА СОФИЯ – SofStone” работи в полза на Вашите интереси, като се придържа изцяло към Вашите желания и реализира Вашите идеи.


Така с течение на времето, опознавайки тънкостите на този древен занаят и с натрупания вече опит, ние започнахме да разширяваме своя кръг от възможности. В нашия производствен цех работят каменоделци в различни категории – обработка на различен по вид естествен камък, скулптура, надписи, изображения върху гранит и строителни дейности по гробни места. Започнахме рязане и полиране на плочи за облицовки и подови настилки, дворни маси и пейки, моделиране и полиране на плотове.


Срок за изпълнение на поръчките – оптимално кратък, съобразен с обема и спецификата на изпълнение.


„Света София – SOFSTONE”

вносител на БЯЛ МРАМОР и мрамор „Кристалина” от Гърция.


Белият мрамор е с отлични декоративно-облицовъчни характеристики. Той е изключително бял, или за да бъдем по-точни снежно бял. В нашия материал почти отсъстват сивкавите жилки, които са характерни за него. Това го категоризира в клас „А” на скалните материали. Белият мрамор е достъпния лукс за всеки вкус.


„Кристалина” е светло сив мрамор, с красиви проблясъци на светлина. За разлика от „Мурата”, който е доста по-тъмен и добре познат у нас, „Кристалина” е едно свежо попълнение при строително – облицовъчните дейности. Подходящ за външни и вътрешни решения, той винаги е един отличен избор.


 
Света София Всички права запазени 2009